Trailere

Un nou trailer Stellar Blade evidențiază expertul în inginerie, Lily

Pe lângă un nou trailer cu vignetă care îl prezintă pe Adam în Stellar Blade, Shift Up a lansat un alt trailer care se concentrează pe Lily. Membră a celei de-a cincea echipe aeropurtate, Lily este specializată în inginerie și modernizează drona lui Eve într-o armă de foc montată la încheietură.

La fel ca Eve, ea este membră a Airborne Squad, dar în divizia a cincea și oferă suport de inginerie. Ea a fost salvată dintr-o capsă din întâmplare și se împrietenește rapid cu Eva și Adam.

Lily este responsabilă pentru modernizarea dronei lui Eve într-un pistol atașabil care trage proiectile cu rază lungă de acțiune (pe care ea le proclamă mai degrabă o evoluție decât o simplă actualizare). Ea este probabil furnizorul de atașamente și upgrade-uri pentru drone de-a lungul poveștii.

Stellar Blade se lansează pe 26 aprilie pentru PS5, după ce a devenit recent aur. În prezent este disponibilă o demonstrație gratuită pentru porțiunile de început, dar puteți vedea ce se întâmplă ulterior în cel mai recent joc extins. În ciuda faptului că a terminat demo-ul și jocul în aceeași zi, Shift Up va lansa un patch din prima zi cu câteva actualizări. De asemenea, intenționează să adauge New Game Plus într-o actualizare post-lansare. Mergeți aici pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *