Trailere

Un nou trailer anunță demo-ul Ghostrunner 2 Accolades

505 Games și One More Level au lansat un nou trailer pentru Ghostrunner 2, în care sunt lăudate reacțiile pozitive primite pentru demo-ul jocului. Această demonstrație este disponibilă gratuit pe Xbox Series X/S, PS5 și PC și oferă jucătorilor o privire incitantă în universul Ghostrunner.

Demo-ul dezvăluie o parte incipientă a poveștii din joc, cu protagonistul Jack luptându-se împotriva bandelor din Dharma Tower, la un an după evenimentele din primul joc. El pornește într-o călătorie misterioasă în urmărirea personajului enigmatic Mitra, într-o experiență captivantă. Jucătorii vor avea ocazia să exploreze lumea din afara turnului, aducând elemente noi și interesante în povestea Ghostrunner.

În plus față de poveste, demo-ul introduce și noi abilități pentru Jack. Printre acestea se numără Shuriken, care poate distruge butoaiele explozive și poate doborî inamicii din apropiere. De asemenea, jucătorii pot folosi tehnica Perfect-Parry pentru a bloca atacurile inamicilor și pentru a riposta într-un mod devastator.

Ghostrunner 2 va fi lansat complet pe 26 octombrie, așteptându-se să continue povestea captivantă a francizei. Fanii vor putea explora această lume fascinantă și plină de acțiune în curând, iar demo-ul este o modalitate excelentă de a obține o mică gustare a ceea ce îi așteaptă.

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre Ghostrunner, pot consulta recenzia disponibilă pentru primul joc din serie. Rămâneți la curent pentru mai multe detalii despre lansarea completă a Ghostrunner 2 și aventura sa captivantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *