Trailere

Un nou teaser pentru sezonul 2 Arcane ne oferă o privire asupra destinului întunecat al lui Vander

Riot a lansat un teaser intrigant care aruncă o lumină asupra destinului întunecat al personajului adorat, Vander. Într-un clip de 45 de secunde, vedem o continuare a momentului exploziv de la finalul sezonului 1, cu omul de știință nebun Singed continuându-și experimentele monstruoase.

Se pare că Vander, după ce a suferit răni fatale și a făcut o supradoză cu Shimmer, a fost transformat într-o creatură monstruoasă. În clip, observăm mai clar părțile mecanice pe care Singed le-a încorporat în corpul lui Vander, confirmând teoriile despre soarta acestui personaj. Este sugerat că Vander ar putea deveni Warwick în sezonul 2, aliniindu-se cu povestea de fundal a personajului din League of Legends.

În plus față de teaserul pentru sezonul 2, Riot dezvăluie planuri ample pentru integrarea elementelor Arcane direct în jocul League of Legends. Ambessa Medarda, mama noxiană a lui Mel, va fi adăugată ca campion, alături de skin-uri noi, actualizări vizuale ale campionilor existenți și un “gameplay inspirat de Arcane”. Aceste schimbări sunt parte a strategiei Riot de a unifica universul său într-o singură poveste coerentă, îmbinând evenimentele din Arcane cu lumea prezentată în League of Legends.

Cu aceste promisiuni pentru sezonul 2 și integrarea mai profundă a Arcane în joc, fanii sunt în așteptarea unui an plin de surprize și evoluții captivante în universul League of Legends.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *