Știri

Un nou joc TMNT vine pe console și PC

Un nou trailer pentru un joc Teenage Mutant Ninja Turtles dezvăluie gameplay-ul său tip beat-em’-up și confirmă lansarea sa pe console și PC mai târziu în acest an.

TMNT Arcade: Wrath of the Mutants va fi disponibil pe 23 aprilie pentru Xbox, PlayStation, Switch și PC, aducând cu sine caracteristici noi, precum 3 etape și 6 lupte cu șefii. Fanii vor putea forma echipe cu personaje precum Metalhead și Leatherhead pentru a coopera în sesiuni cu 4 jucători. Jocul va include și inamici clasici precum Bebop, Krang și Shredder.

Acest nou titlu TMNT va fi o adaptare a jocului arcade cu același nume, lansat inițial în 2017 de Raw Thrills. Bazat pe seria TV TMNT din 2012, Wrath of the Mutants va beneficia de aceiași actori vocali precum Seth Green, Sean Astin, Rob Paulsen și Greg Cipes. Cu un preț de 30 USD, jocul va aduce îmbunătățiri față de versiunea arcade, inclusiv funcții noi și mai multe etape și lupte cu șefii.

În timp ce jocul se anunță promițător, încă rămâne de văzut dacă se va ridica la nivelul altor titluri TMNT, cum ar fi Shredder’s Revenge sau clasicele Turtles In Time. Cu toate acestea, fani au multe de așteptat în acest an, cu lansările suplimentare programate, cum ar fi jocul inspirat de filmul Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem și TMNT: The Last Ronin, care se bazează pe seria de romane grafice cu același nume.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *