Trailere

Un nou clip despre Pacific Drive prezintă bucla din joc, upgrade-uri și explorarea zonei

Echipa de dezvoltare de la Ironwood Studios aduce în atenție mecanica și experiența tipică a jocului Pacific Drive într-un videoclip nou, unde directorul de creație, Alexander Dracott, și regizorul Seth Rosen oferă o perspectivă asupra elementelor cheie ale acestui rogue-lite unic. Jocul combină elemente de conducere, călătorii rutiere și supraviețuire, aducând o abordare proaspătă în acest gen.

Explorarea în Zonă:
Fiecare alergare în Pacific Drive începe în garaj, singurul refugiu disponibil în zona periculoasă. Jucătorii trebuie să își planifice traseul cu grijă, iar mașina lor este crucială pentru supraviețuire. Întreținerea regulată a vehiculului este esențială, cu posibilitatea de a repara sau înlocui piese.

Upgrade-uri și Resurse:
În timp ce explorezi Zona Olimpică de Excludere, poți utiliza diverse instrumente precum ciocanul de impact pentru a colecta plasmă și Scrapper pentru a obține materiale de rezervă. Upgrade-urile și resursele sunt esențiale pentru a-ți menține mașina în stare optimă.

Anomalii și Supraviețuire:
Anomalii ciudate pot apărea în calea ta, provocând daune mașinii sau afectând comenzile. Supraviețuirea în Zona Olimpică de Excludere deblochează noi rețete în Stația de Fabricație, oferind jucătorilor posibilitatea de a îmbunătăți echipamentul.

Lansare:
Pacific Drive este programat să fie lansat pe 22 februarie pentru PS5 și PC, promițând o experiență captivantă și inovatoare în lumea rogue-lite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *