Știri

Un luptător solicită schimbarea WWE 2K23

Superstarul WWE Dominik Dijak a propus recent o schimbare a personajului său în WWE 2K23: jocul să renunțe la vechiul său personaj T-Bar și să folosească în schimb pseudonimul actual Dijak. Luptătorii își schimbă brandingul tot timpul și, uneori, este greu să țină pasul cu toate schimbările, așa că această schimbare ar putea face ca WWE 2K23 să devină mai actualizat cu scena actuală de lupte.

WWE 2K23 a fost un succes destul de mare în rândul fanilor de lupte. Nu numai că jocul a primit câteva recenzii destul de bune, dar WWE 2K23 are peste 200 de superstaruri, puțin peste jumătate dintre ele fiind disponibile chiar de la început. Acest lucru le oferă jucătorilor o selecție majoră de stele de ales. Cu toate acestea, unii dintre ei lipsesc momentan de la titlu, iar un luptător nu pare foarte încântat de acest lucru.

Starul WWE Dijak a sugerat recent că WWE 2K23 ar trebui să schimbe numele și aspectul personajului său din T-Bar în Dijak. În postarea pe rețelele de socializare, Dijak spune că „apreciază munca și efortul” dezvoltatorilor, dar că și-ar dori foarte mult să vadă această schimbare, deoarece a abandonat personajul T-Bar de ceva timp. În timp ce Dijak și-a început cariera în 2013 folosind pseudonimul actual, a fost schimbat în T-Bar în 2020, când s-a alăturat grajdului Retribution. Grupul a fost în cele din urmă desființat și și-a schimbat marca în Dijak în noiembrie 2022, cu câteva luni înainte de lansarea WWE 2K23. Cu toate acestea, jocul nu a reușit să recunoască această schimbare la timp pentru lansare, iar luptătorul nu este mulțumit de asta.

Nu este neobișnuit ca WWE 2K23 să adauge personaje noi. Așadar, câțiva fani WWE 2K23 au început să discute dacă era fezabil să creadă că schimbarea va fi de fapt făcută. YouBeliefs316, de exemplu, a afirmat că dezvoltatorii l-au schimbat la un moment dat pe Shinsuke Nakamura în Regele Nakamura, ceea ce ar crea un precedent pentru schimbarea personajelor. Acidhologramme, totuși, le-a reamintit că ambele erau personaje separate, totuși, nu o actualizare. Deci, întrebarea rămâne deschisă.

În timp ce fanii se ceartă despre personaje noi, WWE 2K23 continuă să primească actualizări. Noua actualizare 1.10 a adus o caracteristică preferată de fani, care a fost prezența terminatorilor obosiți. Acest lucru a permis unor luptători să se prăbușească după ce au folosit mișcări de finisare în cazul în care erau prea obosiți și a fost o caracteristică foarte populară care a apărut în jocurile anterioare ale francizei, dar nu și în WWE 2K23 când a fost lansată.