Zvonuri

Un Fortnite leaker dezvăluie detalii despre potențiala colaborare cu Deadpool și Wolverine

Fanii Fortnite sunt în extaz după ce un leaker de încredere a împărtășit informații despre o posibilă colaborare între Deadpool și Wolverine în sezonul 4 al popularului joc. Această colaborare ar putea coincide cu lansarea filmului „Deadpool & Wolverine” pe 26 iulie, în care Hugh Jackman și Ryan Reynolds își vor uni forțele pentru a salva multiversul MCU.

În trecut, atât Logan, cât și Wade au apărut în Fortnite ca skinuri jucabile. Această nouă colaborare ar putea aduce elemente fresh în joc, precum o versiune îmbunătățită a târnăcoapelor cu gheare de Adamantium ale lui Wolverine, lansate inițial în Capitolul 3, Sezonul 3. Sezonul 3 al Capitolului 5 a fost deja marcat de conținut tematic Marvel, inclusiv adăugarea lui Magneto în iulie și zvonuri despre revenirea lui Galactus.

Utilizatorul de Twitter HYPEX, cunoscut pentru scurgerile sale precise, susține că Epic Games a reelaborat vechile gheare mistice ale lui Wolverine în pregătirea acestui potențial eveniment din sezonul 4. De asemenea, se speculează că Fortnite ar putea relansa vechile colaborări Battle Pass cu modele alternative ale costumelor lui Deadpool și Wolverine din viitorul film.

Deadpool a fost întotdeauna un skin popular în Fortnite încă de când a fost introdus în Capitolul 2, Sezonul 2, în 2020. Wolverine a fost adăugat în Capitolul 2, Sezonul 4, cu diverse look-uri alternative inspirate din cărțile de benzi desenate clasice. Acum, cu Hugh Jackman purtând în sfârșit uniforma galbenă emblematică a personajului său, fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă această versiune în Fortnite.

În timp ce ne apropiem de lansarea filmului „Deadpool & Wolverine”, fanii Fortnite ar putea primi curând confirmarea oficială a unei colaborări epice între joc și film. Această șansă de a juca cu personaje iconice în noi costume promite să fie una dintre cele mai așteptate actualizări ale jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *