Zvonuri

Un film Bloodborne este în lucru

Conform unui cunoscut insider de film, se pare că o adaptare cinematografică a popularului RPG Bloodborne dezvoltat de FromSoftware ar putea fi în curs de dezvoltare. RPG-ul aclamat a fost lansat pe PlayStation 4 în 2015, iar deși există cereri pentru o remasterizare sau portare pe alte platforme, se pare că Sony intenționează să aducă universul Bloodborne pe marele ecran.

Insiderul de film Daniel Richtman a dezvăluit într-o postare recentă pe pagina sa Patreon că filmul este scris de Darren Lemke, cunoscut pentru munca sa la Lost, Shazam! și The Wheel of Time, și produs de Lorenzo di Bonaventura, cunoscut pentru producții precum Transformers și GI Joe.

Cu o poveste și un stil distincte, adaptarea lui Bloodborne pentru ecranul mare ridică întrebări interesante despre cum va funcționa această transpunere. Cu toate acestea, lumea întunecată și misterioasă a lui Yharnam are un potențial fascinant pentru o adaptare cinematografică, deschizând uși pentru povești captivante.

În plus, Sony are în plan adaptări pentru alte proprietăți PlayStation, precum Ghost of Tsushima, Days Gone, Gravity Rush, God of War și Horizon, ceea ce indică o extindere semnificativă a prezenței lor în industria media dincolo de jocurile video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *