Știri

Un designer de hărți Counter-Strike 2 oferă o privire pentru noul Cache

Când CS2 a fost lansat, lipseau multe lucruri, dar absența unei hărți a fost resimțită în mod deosebit. Cache, una dintre cele mai populare hărți din CS , nu a revenit încă la cea mai recentă intrare în serie a lui Valve, dar creatorul hărții FMPONE a lansat o altă actualizare privind progresul portului.

După ce a confirmat că un port Source 2 pentru Cache era în lucru, Shawn „FMPONE” Snelling nu a împărtășit prea multe jucătorilor, în afară de câteva capturi de ecran preliminare. Dar astăzi, am primit în sfârșit o imagine relativ completă a zonei Mid și o primă privire la site-ul A bomb pe versiunea actualizată a hărții Cache. Mid arată frumos și scăldat de soare, deși galbenul este mult mai puțin pronunțat decât atunci când Snelling și-a împărtășit primele imagini. În același timp, site-ul A arată aproape identic cu cel din versiunea anterioară, dar cu un lifting estetic frumos. Sursa 2, chiar și în stadiul neterminat, arată superb și colorat în comparație cu versiunea precedentă.

Comparativ cu Cache din CS, Snelling a optat pentru o orientare diferită a vehiculului militar în mijlocul site-ului A, oferind CT-urilor „mai multe opțiuni de reluare” și reducând presiunea de la Mid pe site-ul însuși. De asemenea, Snelling a menționat că site-ul este „mult mai mare decât înainte” și că unele elemente lipsă din imagini, cum ar fi iconicul stivuitor, vor fi adăugate în timp util.

De la texturi la iluminare și toate mecanismele de joc luate în considerare, remake-ul Source 2 din Cache se conturează bine. Deși materialul în lucru arată că harta este departe de a fi gata pentru lansare, mulți fani speră că dezvoltarea nu va dura prea mult.

Cache a fost o parte integrantă și o hartă de bază în CS, unde au avut loc unele dintre cele mai emblematice momente din istoria jocului. CS2 nu poate fi niciodată cu adevărat CS fără cache vechi.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *