Știri

Un comentator ESPN dezvăluie data de lansare College Football 25

Kirk Herbstreit, cunoscutul comentator ESPN, a adus lumina asupra posibilei perioade de lansare a mult așteptatului joc College Football 25. Într-o discuție recentă cu fostul jucător NFL și gazda ESPN, Pat McAfee, Herbstreit a indicat că jocul ar putea fi lansat în luna iulie. Această sugestie vine în contextul confirmării anterioare că Electronic Arts va lansa College Football 25 în vara anului 2024, cu o dezvăluire completă programată pentru luna mai. Astfel, o posibilă lansare în iulie ar aduce jocul pe rafturi cu o lună înainte de debutul oficial al sezonului de fotbal universitar.

Pe lângă informația privind fereastra de lansare, Herbstreit a dezvăluit și alte detalii interesante despre College Football 25. Printre acestea se numără includerea mai multor echipe de difuzare, printre care se numără și vocile familiare ale unor comentatori precum Chris Fowler, Reece Davis și Desmond Howard. Aceste adăugiri promit să ofere o experiență captivantă pentru fanii jocului, cu potențiale segmente de spectacol înaintea evenimentelor de la College Gameday.

De asemenea, dezvoltatorii au confirmat că peste 10.000 de sportivi au acceptat să fie incluși în joc, în schimbul unei compensații de 600 de dolari și a unei copii gratuite a College Football 25. În plus, toate cele 134 de școli FBS vor fi prezente în joc, subliniind eforturile EA de a oferi o experiență completă și autentică pentru fanii fotbalului universitar.

Cu toate acestea, rămâne de văzut când va avea loc dezvăluirea completă a jocului în luna mai și ce alte surprize vor avea dezvoltatorii în magazin pentru fanii lor. În ciuda acestor detalii entuziasmante, unele aspecte, cum ar fi lista completă a comentatorilor și alte caracteristici ale jocului, rămân neclare. Cu toate acestea, informațiile oferite de Kirk Herbstreit oferă fanilor o perspectivă mai clară asupra momentului mult așteptat al lansării acestui joc de fotbal din colegiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *