Trailere

Ultros primește un nou trailer care prezintă lupta și arta

Dezvoltatorul Hadoque a dezvăluit un nou trailer pentru jocul său captivant de acțiune cu defilare laterală, Ultros. Intitulat “Trailerul Himsa Ahimsa Escalation”, acesta evidențiază lupta rapidă din joc și oferă o scurtă privire asupra poveștii.

Stilul artistic unic al jocului este pe deplin pus în valoare în acest trailer, care prezintă panorame lente ale diferitelor scene și niveluri, evidențiind designul psihedelic și plin de culoare al jocului.

Ultros, programat pentru lansare pe 13 februarie, va fi disponibil pe platformele PC, PS4 și PS5. Jocul promite lupte în ritm rapid, permițând jucătorilor să execute combo-uri spectaculoase cu arme corp la corp, în timp ce evită atacurile inamice.

Un aspect interesant al jocului este sistemul de grădinărit, unde jucătorii vor trebui să îngrijească și să cultive vegetația în lumea fascinantă a jocului, numită Sarcofagul. Cu o luptă brutală și un simț al urgenței, Ultros promite o experiență captivantă și vibrantă.

Data lansării a fost dezvăluită într-un alt trailer în luna decembrie, generând anticipare printre fani pentru acest joc cu elemente atât de distincte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *