Știri

Ubisoft Toronto se alătură co-dezvoltator la Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Ubisoft Montreal, studioul care a dezvoltat originalul Prince of Persia: The Sands of Time din 2003, primește sprijin din partea Ubisoft Toronto în dezvoltarea remake-ului acestui clasic iubit. Anunțul a fost făcut de Ubisoft Toronto pe pagina sa oficială de Twitter, exprimând entuziasmul studioului de a contribui la reîmprospătarea acestui titlu emblematic.

Ubisoft Toronto, fondat în 2010, este cunoscut pentru rolul său în dezvoltarea unor titluri majore precum Splinter Cell Blacklist, Watch Dogs: Legion și Far Cry 6. În prezent, studioul se ocupă și de dezvoltarea unui remake al jocului original Splinter Cell.

Dezvoltarea remake-ului Prince of Persia: The Sands of Time a fost transferată la Ubisoft Montreal acum doi ani, după ce studiourile din Mumbai și Pune au fost eliberate de responsabilități legate de proiect. În ciuda lipsei de detalii despre stadiul actual al dezvoltării, Ubisoft a confirmat că proiectul a trecut de o etapă internă importantă în noiembrie anul trecut.

Cu contribuția Ubisoft Toronto, se așteaptă ca remake-ul să beneficieze de creativitate, expertiză și tehnologie actualizată, sporind anticiparea în rândul fanilor seriei Prince of Persia. În ciuda speculațiilor, nu există încă informații precise despre stadiul exact al dezvoltării sau despre o dată de lansare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *