Știri

Ubisoft susține viitorul joc indie metroidvania, BIOMORPH

Ubisoft RADAR și premiul Ubisoft Indie Series National Bank au anunțat sprijinul acordat dezvoltării finale a jocului BIOMORPH, realizat de studioul independent canadian Lucid Dream Studio. Această inițiativă evidențiază angajamentul Ubisoft față de dezvoltatorii independenți și sprijinul acordat inovației în industria jocurilor video.

Fondul de investiții Ubisoft RADAR, care se concentrează pe susținerea dezvoltatorilor independenți din Quebec, și premiul Ubisoft Indie Series au fost instrumente cheie în finalizarea dezvoltării jocului BIOMORPH. Această colaborare este o recunoaștere a talentului și efortului echipei Lucid Dream, care a reușit să impresioneze atât prin creativitatea vizuală, cât și prin strategia de afaceri solidă.

BIOMORPH este un joc de tip metroidvania captivant, desenat manual cu atenție la detalii. Jucătorii vor explora un univers întunecat și vor înfrunta inamici periculoși, având posibilitatea de a absorbi puterile acestora pentru a deveni o forță formidabilă. Lansarea jocului este programată pentru 5 aprilie pe PC, iar Lucid Dream Studio îi invită pe toți pasionații să își adauge BIOMORPH pe lista de dorințe de pe platforma Steam.

Caracteristicile cheie ale jocului includ posibilitatea de a juca ca inamicii învinși și de a folosi abilitățile lor în luptă sau explorare, un sistem AI provocator care oferă o experiență unică pentru fiecare jucător și un vast mediu de explorat, compus din 16 medii diferite.

Lucid Dream Studio își invită comunitatea să îi urmărească pe Twitter, să li se alăture pe serverul oficial BIOMORPH Discord și să viziteze site-ul web al jocului pentru a fi la curent cu ultimele actualizări și noutăți legate de BIOMORPH.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *