Știri

Ubisoft (re)anunță BattleCore Arena, un shooter gratuit

Ubisoft a (re)anunțat BattleCore Arena, un shooter cu sferă free-to-play, inițial lansat în 2017 de Cosmic Ray Studio. Jocul se află acum în dezvoltare la Ubisoft Bordeaux și va fi disponibil pe PC prin Steam și Ubisoft Connect. În urma lansării inițiale, jocul a fost reimaginat și pregătit pentru un test tehnic care va avea loc între 1 februarie și 5 februarie.

BattleCore Arena păstrează conceptul original, oferind jucătorilor o experiență unică în care preiau controlul asupra unui nucleu sferic în meciuri multiplayer competitive. Mișcarea bazată pe fizică este punctul central al jocului, permițând jucătorilor să se rostogolească și săriți într-un mod captivant. Dacă ați jucat versiunea originală, veți găsi că conceptul de bază a rămas aproape neschimbat.

Jocul oferă trei moduri multiplayer: Backup, un meci de echipă clasic 3v3, Golden Core, unde menținerea “core-ului eponim” este crucială pentru victorie, și Free-for-all, care include și meciuri clasate. Puteți personaliza nucleul dvs. cu diverse elemente cosmetice, cum ar fi armuri, lumini, bannere și explozii de eliminare.

BattleCore Arena a fost inițial dezvoltat de Cosmic Ray Studio și a fost lansat pe 4 octombrie 2017. În urma reanunțării, Ubisoft a deschis înscrierile pentru un test tehnic, oferind jucătorilor ocazia de a experimenta noul BattleCore Arena între 1 februarie și 5 februarie. Detaliile despre o fereastră de lansare oficială nu au fost încă dezvăluite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *