Știri

Ubisoft oferă o Consolă Xbox Series X cu tematică Assassin’s Creed Mirage

Ubisoft Franța aduce o ofertă specială pentru fanii Assassin’s Creed Mirage – o consolă Xbox Series X personalizată cu tematică din jocul cel mai recent al seriei.

Assassin’s Creed Mirage, cea de-a treisprezecea intrare principală din seria populară, se întoarce la rădăcinile sale, punând accent pe stealth și povestirea liniară, renunțând la elementele RPG. Această decizie a captivat fanii și a fost primită cu entuziasm, chiar dacă ratingurile Metacritic ar putea crește în timp.

Pentru a sărbători lansarea Assassin’s Creed Mirage, Ubisoft Franța oferă o consolă Xbox Series X cu un design special. Artistul pop francez Oskunk a creat o operă de artă care înfățișează pe protagonistul Basim Ibn Ishaq pe un fundal cu model negru și albastru, completat de reprezentări ale unor clădiri din Bagdadul secolului al IX-lea – decorul jocului.

Pentru a avea șansa de a câștiga această consolă spectaculoasă, fanii trebuie să dea like și să retweeteze postarea corespunzătoare de pe conturile oficiale Ubisoft Franța și Xbox Franța de pe Twitter, precum și să urmărească aceste conturi. Controlerul tematic este, de asemenea, disponibil și poate fi câștigat urmând aceeași procedură, dar pe conturile de Instagram ale Xbox și Assassin’s Creed Franța, alături de comentarea postărilor lor.

Acesta este doar un exemplu din seria de console tematice create pentru a promova lansările de jocuri foarte așteptate. Această consolă Xbox Series X tematică Assassin’s Creed Mirage va veni la pachet cu Ediția Deluxe a jocului. În plus, există și o versiune pentru iOS a jocului prevăzută pentru lansare în 2024.

Assassin’s Creed Mirage este disponibil pe PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S, oferind o experiență nouă și captivantă în universul Assassin’s Creed.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *