Știri

Ubisoft obține drepturile de streaming ale jocurilor Activision Blizzard, inclusiv Call of Duty

Ubisoft a semnat un acord istoric cu Microsoft pentru a obține drepturile de streaming perpetue ale jocurilor Activision Blizzard, inclusiv cele din seria Call of Duty. Această înțelegere va avea un impact semnificativ asupra serviciului Ubisoft+ și va oferi mai multor jucători acces la aceste titluri populare.

Chris Early, SVP Ubisoft, Strategic Partnerships & Business Development, a discutat despre semnificația acestei înțelegeri și ce înseamnă pentru Ubisoft și abonamentul său Ubisoft+. Iată câteva detalii cheie:

Ubisoft a obținut drepturile de streaming ale jocurilor Activision Blizzard pentru a le adăuga la serviciul său Ubisoft+.

Acest acord va permite mai multor jucători să aibă acces la jocurile populare, inclusiv cele din seria Call of Duty.

Ubisoft a fost întotdeauna o companie orientată către tehnologie și crede că streamingul poate aduce o valoare semnificativă jocurilor.

Această înțelegere va acoperi toate jocurile Activision Blizzard distribuite astăzi și cele care vor fi lansate în următorii 15 ani, inclusiv DLC-urile și conținutul suplimentar.

Ubisoft+ va fi capabil să ofere aceste jocuri în serviciul său de streaming, extinzându-și astfel oferta și atrăgând mai mulți jucători.

Unele regiuni ale lumii vor beneficia de aceste drepturi de streaming în mod nonexclusiv, ceea ce înseamnă că mai multe companii vor putea să ofere jocurile Activision Blizzard în regiunea respectivă.

Ubisoft vede viitorul jocurilor în cloud în continuă creștere, oferind oamenilor acces la jocurile lor preferate fără a fi necesară descărcarea sau instalarea acestora.

Deși există o piață pentru jocurile fizice, Ubisoft crede că streamingul va continua să crească și să devină o modalitate importantă de acces la jocuri.

Chris Early subliniază că infrastructura de streaming trebuie să se îmbunătățească pentru a oferi o experiență mai stabilă jucătorilor.

Este important să se distingă între conceptul de streaming ca modalitate de acces și conceptul de abonament ca modalitate de proprietate. Streamingul permite jucătorilor să aibă acces la jocuri fără a le descărca sau a le instala, ceea ce face jocurile mai accesibile și mai convenabile.

În ceea ce privește viitorul streamingului, Chris Early crede că această tehnologie va continua să se dezvolte pe măsură ce infrastructura de internet se îmbunătățește și tehnologia subiacentă avansează.

În concluzie, această înțelegere între Ubisoft și Microsoft va avea un impact semnificativ asupra industriei jocurilor și va oferi jucătorilor mai multe opțiuni pentru a accesa și a juca jocurile lor preferate prin streaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *