Lansări

Ubisoft lansează Invincible: Guarding the Globe, un joc pentru mobil plasat în universul seriei de benzi desenate

Ubisoft a lansat Invincible: Guarding the Globe, un nou joc mobil plasat în lumea celebrului serial de benzi desenate creat de Robert Kirkman. Disponibil gratuit pentru dispozitivele Android și iOS, acest RPG de echipă inactivă permite fanilor să se alăture Agenției Globale de Apărare (GDA) și să își personalizeze super-echipa pentru a înfrunta inamicii din întreaga galaxie.

Jocul introduce o poveste originală în care Gardienii Globului se confruntă cu amenințări mortale echipate cu o tehnologie sinistră de clonare. Invincible: Guarding the Globe oferă jucătorilor posibilitatea de a utiliza mișcările și puterile speciale ale eroilor lor în bătălii rapide sau de a privi cum super-echipa lor se luptă în ritm alert împotriva hoardelor de inamici.

Odată cu lansarea jocului pentru mobil, Ubisoft promite o nouă campanie cu o poveste originală, în care Gardienii se confruntă cu noi minți criminale înzestrate cu tehnologie avansată de clonare. Această nouă tehnologie prezintă o provocare în plus pentru Gardieni și ar putea conduce la confruntări cu una dintre cele mai mari amenințări pe care le-au întâlnit vreodată.

Invincible: Guarding the Globe este disponibil gratuit pe App Store, Google Play Store și Amazon App Store, și poate fi descărcat acum pentru a te alătura luptei împotriva forțelor malefice din universul Invincible.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *