Știri

Ubisoft închide serverele pentru mai multe jocuri, incluzând Assassin’s Creed 2 și Splinter Cell: Conviction

Ubisoft a confirmat că planifică să închidă serviciile online pentru un număr de jocuri, inclusiv titluri precum Assassin’s Creed 2 și Splinter Cell: Conviction. Aceste jocuri vor pierde suportul online la data de 25 ianuarie 2024.

Decizia de a închide serverele pentru aceste jocuri vine în contextul în care mulți editori și dezvoltatori de jocuri au luat măsuri similare în ultimul timp, ducând la incapacitatea de a juca unele jocuri odată ce serviciile online sunt oprite. Ubisoft a explicat că această decizie nu a fost ușoară, dar a fost necesară, deoarece tehnologia din spatele serviciilor online pentru aceste jocuri a devenit depășită.

Iată lista completă a jocurilor care vor pierde suportul online, împreună cu platformele afectate:

Assassin’s Creed II — Xbox 360
Assassin’s Creed Brotherhood – Mac
Assassin’s Creed Liberation HD — PlayStation 3, Xbox 360
Assassin’s Creed Revelations – PC
Ghost Recon Future Soldier – PC
Heroes of Might and Magic VI — PC
NCIS — PC
Splinter Cell: Conviction — Xbox 360
RUSE — PC
Trials Evolution — PC
Odată cu închiderea serviciilor online pentru aceste jocuri, jucătorii nu vor mai putea accesa modul multiplayer online, conecta conturile sau obține recompense Ubisoft Connect pentru aceste titluri.

Este important de menționat că, în ultimii ani, Ubisoft a luat decizii similare și a închis serviciile online pentru unele dintre aceste jocuri pe platforme diferite. Această mișcare afectează utilizatorii care se bucurau de experiența online a acestor jocuri, iar decizia vine odată cu schimbările tehnologice și de suport pentru jocurile mai vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *