Știri

Ubisoft Forward: descoperă viitorul gamingului pe 10 iunie

Ubisoft se pregătește să încânte fanii din întreaga lume cu o nouă prezentare entuziasmantă, Ubisoft Forward, programată pentru data de 10 iunie. Acest eveniment anticipat va oferi o privire detaliată la titlurile viitoare ale companiei, promițând să încânte și să surprindă.

Ubisoft Forward va fi disponibil pe 10 iunie, la ora 12:00 PT, oferind o oportunitate unică de a descoperi ce urmează în universul gamingului. Cu o varietate de titluri pe listă, inclusiv Assassin’s Creed Shadows, Star Wars Outlaws și multe altele, fanii pot fi siguri că vor avea parte de o experiență captivantă.

Detaliile exacte cu privire la durata evenimentului nu au fost încă dezvăluite, dar se așteaptă ca prezentarea să fie plină de momente memorabile și anunțuri surprinzătoare. Ubisoft a confirmat că vor fi dezvăluite detalii despre jocuri precum XDefiant și The Division Resurgence, ceea ce face ca așteptările să fie mai mari ca niciodată.

În plus, nu este doar Ubisoft Forward care ține fanii pe jar. Compania va fi prezentă și la Gamescom, programat pentru august în Köln, Germania. Această prezență dublă subliniază angajamentul Ubisoft față de comunitatea sa de jucători și promite să aducă evenimente de top în industria gamingului.

Cu o listă impresionantă de titluri și o mulțime de surprize în magazin, Ubisoft Forward este un eveniment pe care fanii nu îl vor dori să-l rateze. Așadar, pregătiți-vă să fiți martorii viitorului gamingului pe 10 iunie la ora 12:00 PT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *