Hardware

Ubisoft dezvăluie controlere Xbox tematice din Star Wars Outlaws

Ubisoft a lansat o serie de controlere Xbox tematice din Star Wars Outlaws, disponibile pentru personalizare în Xbox Design Labs. Aceste controale sunt disponibile în două variante: un model standard și un model Elite, fiecare oferind o interpretare distinctă a esteticii jocului.

Controlerul standard, inspirat de schema de culori a copertei Star Wars Outlaws, prezintă un design negru cu stick-uri portocalii și bare de protecție cu un D-Pad metalic verdeață. În schimb, modelul Elite are un corp mai deschis, cu butoane și bastoane albe, completat de un D-Pad argintiu. Fanii pot personaliza aceste controlere în Xbox Design Labs, având posibilitatea să aleagă manual culorile preferate sau să opteze pentru modelele predefinite.

Star Wars Outlaws este unul dintre cele mai așteptate titluri ale Ubisoft, promițând o experiență captivantă în lumea interlopă a universului Star Wars. Jocul va oferi călătorii fără întreruperi între suprafața planetelor și orbita lor, plasând jucătorii în rolul protagonistului Kay Vess, alături de partenerul său Nix, în confruntarea cu Hutts și alte sindicate criminale periculoase. Lansarea jocului este programată pentru 30 august.

Ubisoft a confirmat că va prezenta mai multe detalii despre Star Wars Outlaws la evenimentul Ubisoft Forward din 10 iunie. Până atunci, fanii pot să-și proiecteze propriul controler Xbox tematic Star Wars Outlaws și să se pregătească pentru aventura epică ce îi așteaptă în universul Star Wars.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *