Știri

Ubisoft Connect PC primește o revizuire majoră, cu lansarea unei versiuni beta planificate pentru vara anului 2023

Ubisoft a anunțat că clientul său pentru PC, Ubisoft Connect, va primi o actualizare semnificativă într-un viitor apropiat. Compania va lansa o versiune beta a noului client în vara acestui an, în care se vor vedea îmbunătățiri majore ale interfeței și funcționalităților.

Principalele îmbunătățiri ale noului client Ubisoft Connect PC se concentrează pe ușurarea utilizării și găsirea altor jucători interesați de aceleași jocuri. O nouă interfață va facilita conectarea cu alți jucători pentru sesiuni de joc în comun. De asemenea, se va realiza o integrare mai profundă cu capacitățile de streaming ale Ubisoft Connect, permițând jucătorilor să transmită în direct jocurile prin intermediul unei legături private.

Biblioteca de jocuri a utilizatorilor va avea, de asemenea, parte de unele modificări. În locul afișării verticale tradiționale, care erau utilizate în perioada lansărilor fizice de jocuri pe PC, clientul va folosi acum o afișare orizontală care utilizează mai bine spațiul disponibil pe ecran. Jocurile vor indica și starea instalării, iar biblioteca se va integra mai bine cu abonamentul Ubisoft Plus.