Știri

Ubisoft concediază 45 de angajați

Ubisoft a confirmat că a tăiat 45 de poziții în ultima sa rundă de concedieri, afectând diviziile globale de publicație și Asia-Pacific ale companiei. Aceste măsuri au fost luate pentru a reorganiza structurile centrale și pentru a îmbunătăți eficiența operațională a companiei.

Redactorul Ethan Gach a dezvăluit această știre ca parte a buletinului său informativ Dead Game, evidențiind și concedierile din alte companii precum Gearbox, Sega, Certain Infinity și Maxis Games. Aceasta este doar ultima dintre serii de concedieri în masă din industria jocurilor, cu Ubisoft concediind peste 1.000 de angajați în noiembrie 2023, iar Microsoft și Sony făcând reduceri semnificative în rândul personalului lor.

Ubisoft a subliniat că aceste decizii nu au fost luate ușor și că oferă suport comprehensiv angajaților afectați. În ciuda acestor concedieri, Ubisoft continuă să lanseze noi titluri, cum ar fi Prince of Persia: The Lost Crown și Skull and Bones, cu planuri pentru alte lansări în cursul acestui an fiscal.

Perspectivele pentru industria jocurilor vor fi dezvăluite mai pe larg în luna mai, când Ubisoft va prezenta gama sa pentru anul fiscal 2024-2025.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *