Știri

Ubisoft clarifică controversele legate de Star Wars Outlaws și exclusivitatea sezonului Jabba the Hutt

Star Wars Outlaws a provocat un oftat colectiv săptămâna trecută, când s-a dezvăluit că aventura single player, open world va avea un permis de sezon, în plus față de stimulentul comun din zilele noastre „jucați jocul devreme” atașat edițiilor speciale costisitoare. Pentru un plus de 40 USD cu Gold Edition – pentru un total de 110 USD – permisul de sezon vă oferă două expansiuni după lansare, câteva produse cosmetice și o misiune exclusivă din prima zi numită Jabba’s Gambit.

Ultimul bonus a declanșat o mișcare larg răspândită, deoarece a fost posibil să se tragă la concluzia – pe baza unor formulări poate ambigue – că această misiune a fost singura și singura misiune Jabba the Hutt din joc. Priviți titlurile, până la urmă:

„Pentru a clarifica, Jabba the Hutt și Hutt Cartel sunt unul dintre principalele sindicate din Star Wars Outlaws și vor face parte din experiența tuturor celor care achiziționează jocul, indiferent de ediție”, ne-a spus un reprezentant Ubisoft. „Misiunea „Jabba’s Gambit” este o misiune suplimentară opțională cu Cartelul Hutt de-a lungul călătoriei lui Kay și Nix prin marginea exterioară. Această misiune va fi disponibilă pentru cei care achiziționează permisul de sezon sau o ediție a jocului care include permisul de sezon. .”

Încă este nasol să porți conținutul de lansare din spatele permiselor de sezon și al stimulentelor de precomandă, dar fii sigur că apetitul tău pentru Hutt va rămâne săturat în Star Wars Outlaws, indiferent dacă plătești mare sau nu. Și doar în liniște: înțeleg principiul, dar câți oameni joacă fiecare bucată de conținut secundar într-un joc Ubisoft?

Pe lângă ediția de aur a Star Wars Outlaws menționată mai sus, există o ediție și mai scumpă, Ultimate Edition, care vă costă 130 USD și include, de asemenea, două pachete suplimentare de produse cosmetice și o carte de artă digitală. Cu toată sinceritatea, după ce a acoperit jocurile Ubi de mai bine de un deceniu, acest lucru este destul de tăiat și uscat în comparație cu abundența ridicol de confuză de ediții speciale pentru unele jocuri vechi Assassin’s Creed, pentru care au existat adesea diagrame foarte detaliate.

Star Wars Outlaws sosește pe 30 august sau pe 27 august dacă ești un cheltuitor mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *