Știri

Ubisoft anunță oficial Rogue Prince of Persia

Ubisoft a confirmat mult-așteptatul său titlu, “Rogue Prince of Persia”, dezvoltat de Evil Empire, cunoscuți pentru jocul de platforme Dead Cells. Acest joc de acțiune 2D rogue-lite va fi lansat în acces anticipat pe Steam pe 14 mai, după luni de speculații și zvonuri.

În “Rogue Prince of Persia”, jucătorii îl vor controla pe Prințul Persiei într-o luptă disperată pentru a salva Persia de o armată hună invadatoare coruptă de magie întunecată șamanică. Jocul promite o experiență captivantă de platforme și acțiune, în care jucătorii vor descoperi noi arme și artefacte, perfecționându-le pentru a se specializa în diverse stiluri de luptă.

Cu o poveste interesantă și interacțiuni cu personaje noi, “Rogue Prince of Persia” aduce un omagiu titlurilor clasice de platforme, permitându-le jucătorilor să folosească acrobații în luptă, să ocolească inamicii și să utilizeze capcane inteligent plasate.

Printre caracteristicile jocului se numără posibilitatea de a alerga pe perete pentru a ajunge în zone îndepărtate, echiparea de arme secundare precum arcuri, scuturi și cârlige de luptă, precum și utilizarea medalioanelor pentru provocări suplimentare. Nivelurile generate procedural vor asigura o experiență proaspătă și captivantă de fiecare dată.

Pe durata perioadei de acces anticipat, vor fi adăugate noi inamici, șefi, arme, niveluri și elemente de poveste, continuând să extindă și să îmbunătățească experiența jocului. Fanii seriei Prince of Persia și ai jocurilor de platforme rogue-lite vor fi încântați de această nouă aventură.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii despre “Rogue Prince of Persia” în săptămânile următoare și pregătiți-vă să vă alăturați Prințului în această călătorie epică pentru a salva Persia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *