Știri

Ubisoft anunță o nouă întârziere pentru XDefiant și un stres test în curând

Ubisoft a confirmat o nouă întârziere pentru lansarea jocului XDefiant, negând speculațiile anterioare despre o lansare la sfârșitul lunii martie. Echipa de dezvoltare a jocului a declarat că mai sunt necesare îmbunătățiri și teste suplimentare înainte ca jocul să fie pregătit pentru lansare, marcând încă o întârziere pentru acest FPS așteptat.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Ubisoft a anunțat că se pregătește pentru o sesiune globală de testare a serverului, planificată pentru a dura 12 ore. Această testare are ca scop stresarea serverelor și obținerea de date critice pentru a asigura o lansare stabilă. Problemele cu sistemul de petrecere din joc și cu codul net au fost menționate ca fiind încă în atenția echipei de dezvoltare.

În apelul lor către comunitate, Ubisoft a solicitat ajutorul jucătorilor pentru a testa serverele și a oferi feedback. După testare, compania speră să poată anunța o dată oficială de lansare și să împărtășească mai multe detalii despre conținutul viitor al jocului.

XDefiant trebuia să fie lansat inițial în vara anului 2023, dar întârzierile multiple au amânat acest moment. În timp ce Ubisoft nu a oferit un nou interval de timp pentru lansare, se așteaptă ca mai multe detalii să fie dezvăluite după testul de stres al serverului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *