Știri

Ubisoft anunță lansarea pieței de skinuri pentru Rainbow Six Siege

Ubisoft aduce o schimbare semnificativă în lumea Rainbow Six Siege prin introducerea propriei piețe de skin, o caracteristică iconică a universului Counter-Strike. Denumită simplu “Piața Rainbow Six Siege”, această platformă va permite jucătorilor să cumpere și să vândă produse cosmetice în cadrul jocului, utilizând moneda premium R6 Credits.

Într-o prezentare către presă, Ubisoft a dezvăluit că piața va fi accesibilă atât prin intermediul unui browser, cât și de pe dispozitivele mobile. Cu toate acestea, nu au fost oferite detalii despre integrarea cu clientul Siege sau cu aplicația Ubisoft Connect.

Toate tranzacțiile vor fi realizate exclusiv cu R6 Credits, o monedă premium achiziționată cu bani reali în intervalul de 5 până la 100 USD. Modul în care jucătorii vor stabili prețurile pentru articolele din piață rămâne încă neclar, deschizând speculații cu privire la posibile probleme legate de jocuri de noroc și manipulare a rezultatelor meciurilor.

Deși comunitatea Rainbow Six Siege nu manifestă aceeași pasiune pentru cosmetice ca în cazul Counter-Strike 2, există un potențial recunoscut pentru ca această piață să devină o afacere semnificativă. În ciuda rezervelor, mulți văd această mutare ca pe o oportunitate de progres în lumea jocurilor și eSports-ului.

Ubisoft se pregătește să lanseze o versiune beta închisă a Pieței Rainbow Six Siege în curând, urmată de lansarea completă în 2024. Cum abordează Ubisoft provocările legate de tranzacții și posibilele probleme asociate cu piețele gri rămâne de văzut, dar această schimbare marchează o evoluție semnificativă în modul în care jucătorii interacționează cu universul Rainbow Six Siege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *