Știri

Ubisoft anunță încetarea actualizărilor pentru Far Cry 6

Ubisoft a făcut un anunț care poate dezamăgi fanii jocului Far Cry 6. Studioul a confirmat că nu va mai lansa actualizări pentru acest titlu, în timp ce zvonurile privind proiecte viitoare din seria Far Cry continuă să circule.

Deși serviciile online ale jocului Far Cry 6 vor rămâne active, acesta nu va beneficia de nicio actualizare viitoare. Ubisoft a comunicat această veste pe contul oficial de Twitter Far Cry. Anunțul a asigurat jucătorii că vor putea continua să exploreze Yara fără întreruperi ale serviciilor online, dar că echipa de dezvoltatori nu va mai aduce îmbunătățiri sau conținut nou jocului.

Deși motivul exact pentru această decizie nu a fost explicat în tweet-ul oficial, se poate specula că Ubisoft se concentrează asupra altor proiecte din seria Far Cry. Zvonurile din începutul anului au sugerat că studioul lucrează la un joc single-player și la un proiect multiplayer live-service în universul Far Cry. Cu aceste perspective în dezvoltare, se pare că Far Cry 6 va rămâne așa cum este pentru tot restul existenței sale online.

Fanii seriei Far Cry ar putea avea motive de optimism, deoarece zvonurile sugerează că Ubisoft explorează noi direcții pentru seria Far Cry, inclusiv un shooter cu extracție și un Far Cry 7 mai tradițional. Cu schimbări pe orizont, poate că viitorul seriei va aduce inovații semnificative, menite să încânte jucătorii.

Cu speranța că Ubisoft va dezvălui mai multe detalii în viitorul apropiat, fanii seriei Far Cry rămân cu ochii pe orice evoluții urmează să apară în universul jocurilor lor preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *