Știri

Ubisoft anunță evenimentul caritabil „Waves Of Change” în jocul Skull and Bones

Ubisoft a dezvăluit lansarea evenimentului caritabil „Waves of Change” în cadrul jocului Skull and Bones, în parteneriat cu Oceana pentru a sprijini conservarea oceanelor. În perioada 18 – 31 martie, jucătorii Skull and Bones vor lupta împotriva inamicilor din joc, iar Ubisoft va face donații în numele lor pentru a sprijini conservarea ecosistemelor subacvatice. Scopul Ubisoft este de a strânge 300.000 de euro în donații până la finalul evenimentului.

Skull and Bones este un joc RPG de acțiune în lume deschisă, în cooperare, care le permite jucătorilor să pornească într-o călătorie prin Oceanul Indian pentru a-și îndeplini fantezia de pirat. Evenimentul caritabil va implica automat toți jucătorii, inclusiv cei aflați în perioada de încercare gratuită, și va implica lupte împotriva unor inamici precum Skirmishers, Headhunters și faimosul Lord Pirat Philippe La Peste.

Ubisoft și Oceana speră ca acest eveniment să inspire oamenii să se alăture eforturilor de conservare a oceanelor, în ciuda amenințărilor cauzate de om, cum ar fi schimbările climatice și poluarea cu plastic. Prin „Waves of Change”, Ubisoft își propune să mobilizeze comunitățile sale globale de jucători pentru a sprijini o cauză importantă.

Participanții la eveniment vor câștiga recompense în joc ca semn de apreciere pentru implicarea lor, iar progresul către ținta de donație va fi monitorizat și afișat pe o pagină web dedicată. Evenimentul reflectă angajamentul Ubisoft pentru mediu și este parte a inițiativei lor Play Green, care vizează reducerea emisiilor de carbon și contribuția la neutralitatea globală a emisiilor de carbon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *