Știri

Ubisoft+ anunță două noi nivele de abonament pe PC: Premium și Classics

Ubisoft+ a făcut modificări semnificative la serviciul său de abonament, lansând două noi niveluri adaptate diferitelor preferințe ale jucătorilor de pe PC. Noul nivel „Ubisoft+ Premium” (17,99 USD pe lună) se concentrează pe oferirea accesului din prima zi la lansările noi, inclusiv la titluri cu acces anticipat. Acest nivel premium adaugă avantaje precum ediții premium, DLC-uri și recompense lunare pentru abonați.

În schimb, Ubisoft+ introduce și nivelul „Ubisoft+ Classics pe PC” (7,99 USD pe lună), care pune accent pe explorarea bogatului catalog de titluri clasice ale companiei. Acest nivel se adresează celor care doresc să se bucure de jocurile istorice ale Ubisoft, precum și de titlurile de servicii live. De asemenea, Ubisoft+ Classics pe PC va fi inclus în pachetele PlayStation Plus Extra și PlayStation Plus Premium pentru utilizatorii de console.

Philippe Tremblay, directorul de abonament al Ubisoft, explică diferențele dintre cele două nivele de abonament. „Premium înseamnă acces din prima zi la lansările noi și, în unele cazuri, cum ar fi Prince of Persia: The Lost Crown, acces timpuriu la lansările viitoare. Acesta este pe deasupra catalogului nostru extins, unde veți avea acces la ediții premium, DLC-uri și recompense lunare.”

Este important de menționat că abonații actuali la Ubisoft+ PC Access nu vor vedea modificări ale abonamentului lor, iar serviciile și prețul lunar vor rămâne aceleași. În plus, Ubisoft a semnat un acord cu Activision Blizzard pentru aducerea jocurilor în serviciu prin intermediul cloud-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *