Știri

Ubisoft anunță accidental Beyond Good & Evil Remaster – lansare prevăzută pentru începutul lui 2024

Ubisoft a făcut public din greșeală remasterul jocului său de acțiune și aventură din 2003, Beyond Good & Evil, prin intermediul serviciului său de abonament Ubisoft+. Această versiune specială, denumită Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition, oferă imagini 4K, performanță de 60 fps și îmbunătățiri la nivel de grafică, controale și sunet. Cu toate acestea, scurgerea a fost o eroare tehnică, iar Ubisoft încearcă să minimalizeze daunele.

Chiar dacă compania a încercat inițial să șteargă orice urmă a remasterului de pe internet, fanii au reușit să distribuie clipuri și capturi de ecran. Ubisoft a confirmat ulterior că remasterul este real și a anunțat oficial că lansarea va avea loc la începutul lui 2024, în timp ce mai multe detalii vor fi dezvăluite ulterior.

Este important de menționat că ceea ce a fost scurs online reprezintă o „versiune de dezvoltare timpurie” și nu reflectă neapărat jocul final. Cu toate acestea, materialul arătat în scurgeri indică un aspect vizual îmbunătățit și atenție la detalii.

Beyond Good & Evil – 20th Anniversary Edition marchează cei 20 de ani de la debutul jocului original, iar lansarea oficială este așteptată cu nerăbdare de către fanii seriei. Ubisoft intenționează să împărtășească mai multe detalii în noul an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *