Știri

Ubisoft anulează The Division: Heartland pentru a se putea concentra pe „oportunități mai mari” precum XDefiant

Ubisoft a decis să anuleze The Division: Heartland, concentrându-se în schimb pe alte proiecte, cum ar fi XDefiant, pentru a eficientiza operațiunile sale și a se adapta la tendințele pieței.

Inițial anunțat ca o „perspectivă complet nouă” în seria The Division acum trei ani, The Division: Heartland a fost descris ca un „joc independent care nu necesită experiență anterioară cu seria”. Cu toate acestea, Ubisoft a ales să întrerupă dezvoltarea jocului, concentrându-se pe alte proiecte.

Detaliile despre The Division: Heartland au fost limitate, cu excepția faptului că va fi un shooter de extracție cu elemente de supraviețuire, plasat într-un orășel din mijlocul Americii. Ubisoft a redirecționat resursele către alte oportunități, inclusiv XDefiant și Rainbow Six.

Decizia de a opri dezvoltarea The Division: Heartland poate fi legată și de eforturile Ubisoft de a se concentra pe proiecte cu potențialul de a atrage un public larg și de a eficientiza portofoliul său de jocuri.

Rainbow Six Siege continuă să fie un succes, iar XDefiant, deși a avut o introducere bruscă, pare să aibă potențial. Lansarea sa de pre-sezon este programată pentru 21 mai, ceea ce indică faptul că este pregătit să fie lansat în curând.

Cu toate acestea, este posibil ca dezvoltarea The Division: Heartland să nu fi progresat așa cum și-ar fi dorit Ubisoft, iar schimbările în cadrul seriei The Division pot fi un indicator al priorităților companiei pentru viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *