Lansări

Ubisoft aduce un nou joc exclusiv pe Netflix – Rainbow Six SMOL

În cadrul evenimentului Rainbow Six Siege Six Invitational din Sao Paulo, Brazilia, Ubisoft a dezvăluit următorul său titlu exclusiv pentru platforma mobilă Netflix Games. Intitulat “Rainbow Six SMOL”, acest nou joc oferă o perspectivă inedită asupra cunoscutelor personaje Operatori din seria R6, fiind disponibil acum pentru dispozitivele iOS și Android prin intermediul Netflix.

Rainbow Six SMOL este un shooter izometric roguelite, în care jucătorii își creează propriul recrut și îi conduc pe un grup de Operatori prin diverse misiuni. Fiecare operator dispune de abilități unice, cum ar fi capacitatea lui Sledge de a distruge obstacole cu ciocanul său, iar obiectivele misiunilor variază de la dezamorsarea bombelor la salvarea ostaticilor.

Jocul oferă cinci moduri de joc distincte și include 10 grupuri diferite de inamici, printre care se numără soldați standard, dar și creaturi fantastice precum dragoni și demoni. Fiind un roguelite, dacă recrutul jucătorului moare în oricare dintre aceste moduri, acesta va trebui să înceapă din nou cu un alt recrut.

Rainbow Six SMOL se alătură altor titluri Ubisoft de pe platforma Netflix, cum ar fi Mighty Quest și Valiant Hearts, iar un joc Assassin’s Creed este deja în lucru. Acesta face parte din peste 90 de jocuri disponibile pentru abonații Netflix prin intermediul aplicației mobile, împreună cu alte titluri populare precum Grand Theft Auto Trilogy, Dead Cells și Football Manager 2024 Mobile.

Pentru a juca Rainbow Six SMOL, jucătorii pot căuta jocul în aplicația mobilă Netflix și îl pot descărca direct pe dispozitivele lor iOS sau Android.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *