Lansări

Ubisoft a anunțat data de lansare pentru XDefiant, concurentul Call of Duty

Ubisoft San Francisco a dezvăluit în cele din urmă data de lansare pentru mult-așteptatul lor shooter la persoana întâi, XDefiant, stabilind astfel startul oficial pentru 21 mai.

XDefiant, un concurent direct al franșizei Call of Duty, se pregătește să ofere o experiență multiplayer captivantă, aducând împreună personaje din universul Ubisoft într-o luptă intensă. Cu planuri ambițioase pentru un nou sezon la fiecare trei luni și o varietate de facțiuni unice, precum Dedsec și Libertad, XDefiant promite să fie un rival serios pe piața jocurilor FPS.

Având la bază o combinație de universuri precum Far Cry, Watch Dogs și Splinter Cell, XDefiant se adresează atât fanilor loiali Ubisoft, cât și jucătorilor în căutare de noi experiențe în lumea shooterelor la persoana întâi.

Cu toate acestea, este de remarcat că XDefiant a decis să evite inițial platformele Steam și Epic Games Store, optând pentru exclusivitate pe Ubisoft Connect. Acest lucru poate părea ciudat, având în vedere popularitatea acestor platforme pentru shooterele online, dar Ubisoft pare hotărât să își impună propriul său ecosistem de jocuri.

Cu lansarea programată pentru 21 mai, XDefiant promite să aducă jucătorilor cinci moduri de joc, 14 hărți și o gamă largă de arme și atașamente pentru a se bucura de o experiență variată și captivantă.

În timp ce lansarea se apropie, este interesant să vedem cum se va desfășura parcursul lui XDefiant pe piața jocurilor. Cu un sezon nou planificat la fiecare trei luni și promisiuni de noi facțiuni în fiecare sezon, XDefiant promite să fie un titlu de urmărit în rândul fanilor FPS.

Cu un pre-sezon de șase săptămâni și o lansare în plin sezon de Call of Duty, Ubisoft își propune să atragă atenția și să ofere o alternativă competitivă pentru jucătorii de pe toate platformele.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *