Știri

Twitch anunță închiderea aplicației pe Nintendo Switch

Twitch, platforma de streaming populară, a confirmat că se va închide pe Nintendo Switch în viitorul apropiat. Iată detalii despre această decizie:

Twitch va înceta suportul pentru Nintendo Switch pe 31 ianuarie 2024 și va fi eliminat din Nintendo eShop pe 6 noiembrie 2023.

Această mișcare vine într-un context în care competiția în domeniul streaming-ului s-a intensificat, iar mulți streameri s-au mutat pe alte platforme precum YouTube și Kick.

Nintendo Switch, deși una dintre cele mai populare console ale generației sale, nu a atras servicii de streaming precum Netflix sau Max. Cu toate acestea, Twitch a fost disponibil pe consolă timp de aproape doi ani, iar aplicația oficială a fost lansată la sfârșitul anului 2021. Cu toate acestea, Twitch va înceta suportul pentru versiunea Switch a platformei de streaming.

Utilizatorii care au deja descărcată aplicația pe Switch vor pierde accesul la serviciul de streaming Twitch la începutul anului 31 ianuarie 2024.

Această decizie vine în contextul unei creșteri semnificative a competiției în spațiul de streaming, cu platforme precum YouTube și Kick înregistrând sporuri majore. Twitch a văzut și unele schimbări în politica sa de moderare, cu anularea unor permabanuri ale creatorilor populari, în efortul de a rămâne competitiv în industria de streaming.

Pentru utilizatorii Nintendo Switch care au apreciat Twitch, este important să fie conștienți de această schimbare și să se pregătească pentru închiderea serviciului pe platforma lor preferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *