Hardware

Turtle Beach dezvăluie noul controler „Stealth Ultra” pentru Xbox cu ecran și funcții premium

Turtle Beach a surprins comunitatea de jucători cu dezvăluirea noului său controler de înaltă calitate, denumit „Stealth Ultra”, destinat utilizatorilor de Xbox și PC. Acest controler impresionant oferă o gamă largă de caracteristici premium, iar cea mai notabilă este prezența unui ecran de bord.

Acest ecran de bord nu este doar o caracteristică estetică, ci oferă și compatibilitate cu smartphone-urile, afișând notificări de la aplicații precum WhatsApp și Instagram. Astfel, jucătorii pot rămâne conectați la comunicările lor sociale fără a lua ochii de pe joc. În plus, controlerul dispune de iluminare RGB personalizabilă și posibilitatea de a remapa butoanele, asigurând o experiență de joc personalizată.

Una dintre caracteristicile inovatoare ale controlerului „Stealth Ultra” este ecranul de bord care permite verificarea zonelor moarte ale stick-urilor. Acesta integrează tehnologia „AntiDrift”, îmbunătățind acuratețea și durabilitatea controlerului. Jucătorii pot, de asemenea, să facă diverse modificări la setările controlerului utilizând afișajul său.

Cu un preț de vânzare cu amănuntul de 199,99 USD, Turtle Beach își propune să ofere o experiență premium jucătorilor care caută un controler cu funcționalități de ultimă generație. Controlerul „Stealth Ultra” este programat să fie lansat pe 15 decembrie, oferind pasionaților de jocuri o nouă opțiune de înaltă calitate pentru sesiunile lor de gaming.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *