Știri

Turbo Golf Racing va fi lansat în T2 2024: o fuziune explozivă între curse și golf

Studioul independent de dezvoltare Hugecalf Studios a anunțat că Turbo Golf Racing va fi lansat oficial în T2 2024, disponibil pe platformele Early Access de pe Steam, Microsoft Store și PlayStation 5.

Turbo Golf Racing oferă o experiență captivantă, combinând senzația de viteză din cursele auto cu abilitățile de precizie necesare în golf. Jucătorii vor putea să-și testeze îndemânarea pe diverse trasee, folosindu-și mașinile pentru a lovi mingea cu pricepere. Indiferent dacă preferi confruntările directe 1v1, cursele împotriva altor șapte jucători sau provocările contra cronometru, Turbo Golf Racing oferă un amestec eclectic de provocări și distracție.

Confruntările de golf 1v1 aduc un element unic, în care precizia este la fel de importantă ca și viteza. Modul Curse online pentru 8 jucători oferă o competiție palpitantă în stil Grand Prix, în timp ce probele contra cronometru îi provoacă pe jucători să-și îmbunătățească performanța în fiecare încercare.

Jucătorii pot personaliza și îmbunătăți experiența de joc prin utilizarea Power Cores pentru a-și amplifica abilitățile și a-și adapta mașinile conform preferințelor lor. De asemenea, opțiunile extinse de personalizare pentru vehicule permit jucătorilor să-și exprime stilul personal în timp ce navighează prin diversele trasee, fiecare cu propriile lor terenuri și biome.

Cu o combinație explozivă între curse și golf, Turbo Golf Racing promite să ofere o experiență unică și palpitantă pentru toți jucătorii pasionați de ambele genuri de jocuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *