Știri

Trișorii distrug deja versiunea beta a Modern Warfare 3

Lansarea oficială a Call of Duty: Modern Warfare 3 este încă cu o lună înainte, dar versiunea beta a jocului este deja disponibilă pentru cei care au precomandat titlul anticipat. Cu toate acestea, dezvoltatorii se confruntă cu o problemă serioasă în ceea ce privește trișorii și abuzatorii de erori în timpul acestei faze beta, iar comunitatea de jucători nu este deloc mulțumită.

Un utilizator pe Reddit, numit u/kingbkny, a postat o înregistrare video care prezintă o eroare de perete care a permis unui inamic să-i împuște personajul prin pământ, ceea ce a dus la o experiență frustrantă pentru jucător. Aceasta nu este singura plângere de acest gen, deoarece rapoarte similare despre înșelăciune și abuzuri de erori au început să apară de la începutul beta-ului, în special în comunitățile de pe Reddit și Twitter.

Deși majoritatea jucătorilor cred că trișatul pe platforma PlayStation nu ar trebui să fie ușor, pare că unii indivizi găsesc modalități de a face acest lucru chiar și pe PlayStation 5. Cu toate acestea, este surprinzător să vezi că trișorii sunt prezenți într-o versiune beta a jocului, unde scopul principal ar trebui să fie testarea și feedback-ul, nu câștigarea pe nedrept.

Versiunea beta pentru Modern Warfare 3 va fi disponibilă și pe PC și Xbox începând cu 12 octombrie, ceea ce îngrijorează comunitatea de jucători în ceea ce privește posibilele abuzuri care ar putea apărea și pe aceste platforme. Cu toate că Activision și Infinity Ward au luat măsuri pentru a combate trișatul în jocurile Call of Duty, problema nu poate fi eliminată complet.

Cu toate acestea, fanii speră că dezvoltatorii vor găsi modalități de a reduce trișatul și de a îmbunătăți experiența de joc înainte de lansarea oficială a Modern Warfare 3. Acesta este doar un stadiu beta, așa că există speranța că problemele vor fi rezolvate înainte de lansarea completă a jocului.

Până atunci, jucătorii vor continua să ofere feedback și să se confrunte cu provocările trișorilor în timpul acestei perioade de testare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *