Trailere

Tribe: Primitive Builder se lansează pe PC pe 12 Octombrie 2023 și dezvăluie planurile pentru console

Pe 12 octombrie 2023, pasionații de jocuri video vor avea ocazia să exploreze o lume mistică și sălbatică în jocul Tribe: Primitive Builder. Această lansare este programată pentru platforma PC și promite o experiență captivantă de lume deschisă, dezvoltată folosind motorul Unreal Engine 5.1.

Tribe: Primitive Builder este rezultatul muncii în echipă a trei dezvoltatori polonezi de top: Space Boat Studios, Polyslash SA și Baked Games SA. Publicat pentru platforma PC de PlayWay SA, acest joc aduce o combinație inedită de elemente de construcție, management al orașului, explorare și supraviețuire într-un mediu misterios și primordial.

Principalul accent al jocului este gestionarea și extinderea unui sat, într-o lume care oferă o varietate de provocări, inclusiv explorare, supraviețuire, vânătoare și meșteșuguri. Jucătorii vor intra în pielea unui constructor exilat pe Insula Banished, un loc în care triburi diferite trăiesc sub umbra unui vulcan în perpetuă erupție. Povestea jocului se bazează pe viziuni fascinante care aduc în prim-plan misticismul primordial al acestei lumi.

CEO-ul Polyslash SA, Mateusz Cholewa, a declarat: “În Tribe: Primitive Builder oferim un portal către o lume necunoscută. Insula are un sentiment de paradis, dar este plină de secrete interesante. Bucla principală de joc se concentrează pe construirea și gestionarea satelor, care datorită creativității jucătorilor pot deveni civilizații la scară completă. Pe măsură ce progresezi prin poveste, s-ar putea chiar să ai șansa de a crea rute comerciale între diferite triburi. Am vrut să le oferim jucătorilor multă libertate și autonomie. Așa că vă veți putea concentra și pe strângerea de resurse, vânătoarea și descoperirea secretelor acestei insule sălbatice.”

Jocul oferă o varietate de biomi distincte pe Insula Banished, fiecare locuință a unui trib diferit. Jucătorii vor avea la dispoziție un arsenal de instrumente, precum cuțite, topoare, sulițe și târnăcoape, pentru a supraviețui și a construi. Cu 17 tipuri diferite de clădiri și 8 structuri unice în misiunile principale ale poveștii, progresia se bazează pe efectuarea de ritualuri speciale, în total 28.

Tribe: Primitive Builder este un amestec unic de genuri și oferă o experiență de lume deschisă într-o lume primordială și captivantă. Dezvoltatorii estimează că povestea principală va dura în medie cel puțin 30-35 de ore, iar explorarea tuturor secretelor insulei și dezvoltarea completă a fiecărui trib vor necesita cel mai probabil peste 100 de ore de joc.

Cu o coloană sonoră originală inspirată de culturi antice și dezvoltat pe Unreal Engine 5.1, Tribe: Primitive Builder promite să fie o aventură captivantă pentru jucători.

Data de lansare pentru PC (Steam) este stabilită pentru 12 octombrie 2023. În plus, dezvoltatorii au planuri de a aduce jocul și pe consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S în viitorul apropiat, cu detalii suplimentare urmând să fie anunțate ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *