Lansări Trailere

Trepang2 este acum disponibil pe Xbox Series X/S, PS5 și PC

Trepang2, un shooter rapid la persoana întâi care combină elemente supranaturale cu acțiune de tragere și luptă corp la corp, este acum disponibil pe Xbox Series X/S și PS5. Jocul a fost lansat inițial pe PC la începutul acestui an și este acum optimizat pentru platformele de generație actuală, suportând o rată de cadre de 60 de imagini pe secundă. Puteți viziona trailerul de lansare pentru console mai jos.

Inspirat de seria FEAR, Trepang2 pune jucătorii în pielea unui soldat fără amintiri, dar cu puteri excepționale. Personajul se lansează într-o misiune de răzbunare, confruntându-se cu mercenari înzestrați cu o varietate de arme și abilități supranaturale. Jucătorii au la dispoziție un arsenal de abilități, inclusiv slow-mo pentru a eschiva gloanțele, invizibilitate și abilități de luptă corp la corp. De asemenea, pot folosi arme duale, pot arunca inamici unii în alții și pot aluneca pentru a evita atacurile.

Trepang2 aduce un omagiu jocurilor shooter de tipul școală veche și a primit elogii din partea criticilor pentru acțiunea sa intensă și receptivă. Puteți citi recenzia noastră aici, în care i-am acordat un scor de 8 din 10 (cu mențiunea că povestea și dezordinea vizuală în timpul luptelor intense pot fi problematice).

Jucătorii de pe Xbox Series X/S și PS5 pot acum să se bucure de această experiență de acțiune spectaculoasă. Continuați să fiți la curent pentru mai multe detalii despre eventualele actualizări viitoare ale jocului.