Trailere

Trailerul The Last of Us Part 2 Remastered dezvăluie funcții noi și mod roguelike

Naughty Dog a pregătit fanii pentru lansarea remasterizată a jocului The Last of Us Part 2 pe PS5, cu un trailer captivant care detaliază noile funcții adăugate. Remasterul, programat să fie lansat pe 19 ianuarie la prețul de 50 USD pentru PS5 (cu upgrade disponibil pentru proprietarii PS4 la doar 10 USD), aduce îmbunătățiri vizuale, opțiunea de a importa salvările existente și multe altele.

Remasterul include, de asemenea, trei niveluri pierdute – Boar Hunt, Jackson Party și Sewers – care pot fi experimentate în forma lor brută, împreună cu comentariile regizorului Neil Druckmann și conducătorului narativ Halley Gross. Actorii vocali precum Troy Baker, Ashley Johnson, Laura Bailey și Shannon Woodward oferă, de asemenea, păreri și perspective legate de aceste niveluri.

Un nou mod intrigant adăugat în remaster este “No Return”, un mod de supraviețuire asemănător necinstiților. Acesta include zece personaje jucabile, fiecare cu trăsături unice, iar jucătorii trebuie să supraviețuiască întâlnirilor obositoare. Pe măsură ce progresează în mod, aceștia pot debloca noi ținute, skinuri de arme și multe altele.

De asemenea, remasterul aduce extinderea modului “Guitar Free Play”, care permite jucătorilor să se bucure de mini-jocul de chitară cu personaje suplimentare precum Joel și compozitorul Gustavo Santaolalla. Noi instrumente, cum ar fi banjo și rezonatorul de oțel, sunt introduse pentru a îmbogăți experiența.

The Last of Us Part 2 Remastered promite să ofere o experiență îmbunătățită și cuprinzătoare, iar fanii pot aștepta cu nerăbdare lansarea programată pe 19 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *