Știri

Trailerul Star Wars Outlaws prezintă Nvidia DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction

Un nou trailer captivant pentru Star Wars Outlaws de la Massive Entertainment a fost lansat, oferind o privire detaliată asupra locațiilor superbe și explorării spațiale. Cu toate acestea, un aspect remarcabil al acestui trailer este accentul pus pe tehnologia RTX de la Nvidia, în special DLSS 3.5 cu Ray Reconstruction.

Ray Reconstruction este o tehnologie inovatoare care „îmbunătățește” efectiv ray tracing-ul Nvidia cu ajutorul AI. Deși diferențele sunt subtile în prima comparație, a doua scenă – care prezintă interiorul unei nave – evidențiază superioritatea iluminării naturale atunci când Ray Reconstruction este activată. Spre deosebire de ray tracing-ul obișnuit, tehnologia Ray Reconstruction elimină strălucirea neplăcută, oferind o vizualizare mai realistă și imersivă.

Star Wars Outlaws se lansează pe 30 august pentru PS5, PC și Xbox Series X/S. În afara suportului pentru Nvidia DLSS 3.5, Ray Tracing și Ray Reconstruction, jocul va beneficia și de tehnologia Nvidia Reflex pentru o experiență de joc mai receptivă. Fanii pot aștepta cu nerăbdare o actualizare la Ubisoft Forward pe 10 iunie, unde vor fi prezentate mai multe detalii despre gameplay și alte titluri viitoare precum Assassin’s Creed Shadows.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *