Trailere

Trailerul SAND LAND prezintă o acțiune intensă, care se desfășoară în furtuna de nisip a lui Darude

Lui Beelzebub nu îi este frică să intre în joc împotriva oricăror potențiali adversari, mai ales când se îndreaptă în viitorul RPG de acțiune al Bandai Namco.

Odată cu lansarea SAND LAND de la Bandai Namco săptămâna viitoare, dezvoltatorul a lansat un nou trailer care prezintă o alegere de cântec evidentă, dar aparent improbabilă – Darude’s Sandstorm. În mod surprinzător, se potrivește bine și dezvăluie, de asemenea, ceva important: Beelzebub poate da cu piciorul în fund serios. Verifică-l mai jos.

Jucătorii pot crea tot felul de vehicule, fiecare capabil de funcții diferite, cum ar fi hovercar pentru traversarea apei și a terenurilor mai accidentate sau Battle Tanks pentru a lupta împotriva inamicilor. Pot transporta până la cinci o dată, dar în unele momente, se pare că Belzebul este capabil să arunce mâinile, să dezvolte și să declanșeze atacuri ușoare și grele.

El poate învăța noi abilități și abilități de-a lungul jocului pentru a deveni mai eficient în luptă și chiar și însoțitorii săi – Sheriff Rao, Thief și Ann – îi ajută. SAND LAND se lansează pe 26 aprilie în toată lumea pentru PS4, PS5, Xbox Series X/S și PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *