Trailere

Trailerul Remnant 2 prezintă noua clasă din DLC, ritualistul

În data de 14 noiembrie 2023, Remnant 2 se pregătește să lanseze un nou DLC, intitulat “The Awakened King”, care aduce cu sine primul arhetip nou, Ritualistul. Această nouă clasă este specializată în daune de statut, debuff-uri și efecte de stare, oferind o abordare unică pentru jucătorii pasionați de vrăjitorii și necromanți.

Un trailer proaspăt lansat de către dezvoltatorul Gunfire Games dezvăluie aspecte intrigante ale acestei noi clase. Ritualistul, îmbrăcat într-o pălărie ascuțită și o tunică neagră inspirată din universul Bloodborne, folosește magia neagră pentru a manipula efectele de stare ale inamicilor.

Unul dintre avantajele principale ale Ritualistului este Perk-ul numit “Vile”, care crește daunele cu efect de stare cu 15% și, în caz de moarte, răspândește efectele de stare ale inamicului la toți ceilalți inamici din apropiere. Acest avantaj deschide posibilități nelimitate pentru construirea de personaje și combo-uri interesante.

Abilitățile principale ale Ritualistului includ “Erupția”, care detonează inamicii din apropiere, oferind daune suplimentare celor cu statusuri, și “Miasma”, o abilitate care aplică instantaneu diverse statusuri inamicilor. A treia abilitate, “Death Wish”, aduce un risc, deoarece drenează sănătatea utilizatorului, dar oferă daune și furt de viață masiv crescute.

Ritualistul se alătură celorlalte 11 arhetipuri jucabile ale Remnant 2, oferind jucătorilor posibilitatea de a explora noi strategii și stiluri de joc. Cu toate că nu este încă clar cum se va debloca acest nou arhetip, informațiile vor fi, cu siguranță, dezvăluite odată cu lansarea DLC-ului.

Pentru a afla cum să deblocați Ritualistul și pentru mai multe informații, rămâneți conectați pentru ghiduri și actualizări ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *