Trailere

Trailerul Persona 3 Reload îl prezintă pe Akihiko Sanada

Atlus a lansat un nou trailer de personaj pentru jocul Persona 3 Reload, și de această dată personajul în centrul atenției este Akihiko Sanada. Akihiko este un membru al liceului Gekkoukan și al organizației SEES (Specialized Extracurricular Execution Squad). Acest trailer îl prezintă pe Akihiko într-o manieră care îi va fascina pe fanii seriei.

Akihiko Sanada este un personaj complex, cunoscut pentru personalitatea sa calmă și liniștită. Cu toate acestea, acest om de clasă superioară are o latură dedicată antrenamentului și luptei. El se folosește de mănuși și pumnale pentru a se confrunta cu Shadows, creaturile malefice din universul Persona.

Arcana lui, Împăratul, și Persona sa, Polydeuces (care ulterior evoluează în Cezar), adaugă o dimensiune fascinantă caracterului său. Akihiko are o motivație puternică pentru luptă, în special după o pierdere tragică din trecutul său. Această motivație îl face mereu pregătit pentru a se confrunta cu orice amenințare, chiar dacă asta înseamnă să riște propria sănătate.

Un aspect interesant al interacțiunii cu Akihiko în joc este modul în care acesta promovează un stil de viață sănătos și antrenamentul regulat. Jucătorii vor putea primi sfaturi despre cum să mănânce corect și să se mențină în formă de la acest personaj dedicat sănătății.

Persona 3 Reload este programat să fie lansat pe 2 februarie 2024, și va fi disponibil pentru Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC. Acest joc aduce o serie de îmbunătățiri și actualizări, inclusiv uniforme de luptă SEES actualizate și un sistem complex de Statistici Sociale. Fanii seriei Persona se pot aștepta la o experiență captivantă în universul acestui joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *