Trailere

Trailerul pentru The First Descendant oferă o scufundare adâncă în poveste

Nexon a lansat un nou trailer pentru viitorul său shooter cooperativ bazat pe loot, The First Descendant. Acest trailer oferă o privire detaliată asupra poveștii jocului, fiind prezentat de directorul de creație Joo Min-Seok, designerul narativ principal Baek Young-bin și designerul narativ Min Ja-young. În cei aproape opt minute de trailer, echipa de dezvoltare explică diverse aspecte ale narațiunii jocului.

Trailerul începe prin a introduce narațiunea de bază a jocului și continuă cu detalii despre Descendenții eponimi, Inima de Fier și Ghidul. Aceste elemente sunt esențiale pentru înțelegerea lumii din The First Descendant și rolul jucătorilor în lupta împotriva unei invazii extraterestre.

The First Descendant a fost prezentat pentru prima dată la The Game Awards în decembrie 2023, unde a primit și o fereastră de lansare pentru vara anului 2024. În joc, jucătorii vor intra în pielea Descendenților, eroi care luptă pentru a proteja umanitatea împotriva amenințării extraterestre.

Cu o componentă de cooperare pentru patru jucători, The First Descendant promite o experiență intensă și captivantă. Jocul va fi disponibil pe PC, PS4, PS5, Xbox One și Xbox Series X/S, oferind astfel acces la o gamă largă de platforme.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *