Trailere

Trailerul pentru Funko Fusion aduce o explozie de francize și stârnește controverse

Un nou trailer pentru jocul video Funko Fusion a fost lansat recent, promițând o experiență vastă și plină de franșize populare, dar stârnind și controverse în rândul părinților și al comunității de jucători.

Funko Fusion este rezultatul unei colaborări între 10.10 Games și Funko, având ca scop crearea unui joc care să fie „un festival al fandomului” pe care nu-l veți uita prea curând. Trailerul de dezvăluire prezintă aproximativ 15.000 de personaje Funko Pops din diverse IP-uri, inclusiv Jurassic Park, Battlestar Galactica, Back to the Future și The Mummy, printre altele.

Cu toate acestea, în ciuda atmosferei festive și a promisiunii de acțiune co-op, trailerul a stârnit controverse din cauza unor imagini care par să prezinte personaje Funko în situații violente sau cu sânge. Aceste momente au surprins mulți spectatori, mai ales că jocurile LEGO, care au un public similar, sunt cunoscute pentru tonul lor prietenos și lipsa violenței grafice.

Cu toate acestea, fanii entuziasmați se pot aștepta la lansarea jocului pe 13 septembrie, când Funko Fusion va fi disponibil pentru PC și console. Până atunci, părinții pot decide dacă doresc să permită copiilor lor să se alăture festivalului de fandom sau să îi avertizeze în prealabil despre conținutul potențial controversat al jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *