Trailere

Trailerul pentru EA Sports UFC 5 dezvăluie imagini și caracteristici îmbunătățite

EA a lansat un nou trailer pentru EA Sports UFC 5, oferind o privire detaliată asupra modului în care acesta va aduce îmbunătățiri semnificative la nivelul imaginilor și al prezentării în joc. Trailerul, disponibil mai jos, se concentrează în special pe folosirea motorului Frostbite, evidențiind noile efecte vizuale, cinematice în joc, realismul luptătorilor, reluarea cinematografică a KO-urilor și finisajele autentice.

Un aspect semnificativ al acestui joc este utilizarea motorului Frostbite, care face debutul în franciza UFC. Acest motor permite jocului să ofere o iluminare dinamică și o fidelitate crescută a personajelor. Printre îmbunătățirile evidențiate se numără reprezentarea fidelă a părului și animațiile mai fluide.

Motorul Frostbite aduce și îmbunătățiri la nivelul iluminării și umbrelor, inclusiv reprezentarea realistă a pielii și părului pe șuvițe, actualizarea tipurilor de corp ale luptătorilor și animații faciale pentru a crea asemănări cât mai autentice cu luptătorii reali.

În timpul trailerului, directorul artistic Kirk Gibbons subliniază eforturile pentru a face ca jocul să semene cât mai mult cu evenimentele UFC din viața reală. Acest lucru include detalii minuțioase, precum sângele și transpirația care picură pe covor în timpul luptelor intense.

Pentru a spori impactul loviturilor, EA Sports UFC 5 introduce un sistem de deformare facială mai avansat, oferind reacții realiste la lovituri și impacturi.

Toate aceste îmbunătățiri semnificative sunt posibile datorită utilizării motorului Frostbite, care a permis studioul să creeze o experiență vizuală și de joc cu adevărat spectaculoasă.

Lansarea oficială a EA Sports UFC 5 este programată pentru 27 octombrie și va fi disponibil pe platformele PS5 și Xbox Series X/S. Acest joc promite să ofere o experiență de luptă MMA mai autentică și spectaculoasă decât oricând înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *