Trailere

Trailerul lui Skate prezintă modul de joc pre-Pre-Alpha, teste de joc pentru consolă vor avea loc în această toamnă

Așteptarea pentru un nou joc din seria Skate continuă, dar fanii au motive de bucurie, deoarece repornirea free-to-play a francizei de skateboarding de la EA și Full Circle face progrese tangibile. Deși jocul încă nu are o dată de lansare, Summer Game Fest 2024 a oferit o nouă privire asupra stadiului său de dezvoltare.

În cadrul evenimentului, un scurt trailer a prezentat imagini din gameplay-ul pre-pre-alfa al jocului. Trailerul, însoțit de o scenetă amuzantă despre M-Corp, a arătat diverși skateboarderi executând trucuri complexe într-un peisaj urban, oferind fanilor o mică mostră a ceea ce urmează.

De asemenea, EA a confirmat oficial că testele de joc pentru console vor începe în această toamnă, îndeplinind promisiunea făcută anterior. Jucătorii interesați de acest prim test de redare pe console se pot înscrie acum pe site-ul oficial al jocului.

În timp ce data de lansare a repornirii Skate rămâne necunoscută, aceste teste de joc și imagini noi oferă speranțe că lansarea jocului nu este prea departe. Până atunci, fanii pot să se înscrie pentru testele de joc și să aștepte cu nerăbdare mai multe actualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *