Știri

Trailerul GTA 6 va veni în decembrie, confirmă Rockstar

Rockstar Games a confirmat oficial că primul trailer pentru “următorul Grand Theft Auto” (GTA 6) va fi lansat la începutul lunii decembrie. Sam Houser, fondatorul Rockstar Games, a anunțat această veste pe site-ul companiei, subliniind faptul că lansarea coincide cu celebrarea a 25 de ani de la seria Grand Theft Auto.

Într-un mesaj pe site-ul Rockstar, Houser a declarat: „Luna viitoare marchează 25 de ani de la Rockstar Games. Suntem foarte încântați să vă anunțăm că la începutul lunii decembrie, vom lansa primul trailer pentru următorul Grand Theft Auto. Așteptăm cu nerăbdare încă mulți ani de împărtășire a acestor experiențe cu voi toți.”

Este de remarcat că această dată de lansare se aliniază cu evenimentul Game Awards din 2023, programat pentru 7 decembrie. Chiar dacă nu s-a confirmat prezența GTA 6 la acest eveniment, Game Awards a fost adesea platforma pentru debutul trailerelor pentru jocuri importante.

Ultima intrare în seria GTA, Grand Theft Auto V, a fost lansată în 2013 și a rămas populară datorită versiunilor îmbunătățite și a succesului continuu al modului online, GTA Online. În timp ce data exactă de lansare pentru GTA 6 rămâne necunoscută, CEO-ul companiei-mamă Take-Two, Strauss Zelnick, a sugerat o posibilă lansare la sfârșitul anului 2024 sau începutul anului 2025. Această confirmare oficială a trailerului adaugă un nivel suplimentar de anticipare pentru fanii seriei GTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *