Trailere

Trailerul filmului Borderlands dezvăluie prezența lui Claptrap cu vocea lui Jack Black și altele

Trailerul recent al filmului Borderlands a stârnit entuziasm printre fanii seriei, dezvăluind un set impresionant de personaje și oferind indicii despre tonul și acțiunea filmului. Printre distribuția de excepție se numără Lilith interpretată de Cate Blanchett, Roland de Kevin Hart, și Tiny Tina de Ariana Greenblatt, printre alții. O apariție așteptată a fost și Claptrap, a cărui voce aparține lui Jack Black, oferind un element distinctiv și amuzant al filmului.

Regizat de Eli Roth, filmul Borderlands se inspiră din universul jocurilor video dezvoltate de Gearbox, iar trailerul ne arată lupte cu monștri extratereștri și bandiți în căutarea și protejarea unei fete dispărute. O notă de umor este adusă de Claptrap, care găsește timp pentru o pauză de toaletă în timp ce restul echipei este captivat de evenimentele în desfășurare.

Un aspect interesant al filmului este prezența lui Edgar Ramírez în rolul lui Deukalian Atlas, fondatorul și CEO-ul Atlas Corporation, iar vocea lui Jack Black pentru Claptrap aduce un element familiar și amuzant. Filmul Borderlands a stârnit deja comparații cu filmul Marvel Guardians of the Galaxy, iar Randy Pitchford, fondatorul Gearbox, a discutat detaliile și comparațiile evidente într-un interviu cu IGN.

Cu o dată de lansare stabilită pentru 9 august 2024 în SUA și Marea Britanie, așteptările cresc pentru o aventură captivantă și plină de acțiune în lumea unică și nebunească a Borderlands.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *